kosestate.gr

Είστε εδώ: Αρχική / Θέλω να εκμισθώσω!
A+ R A-

Θέλω να εκμισθώσω

Η ορθή εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κλάδο του real estate, με τους δικούς του ιδιαίτερους κανόνες και πρακτικές.
Θέλω να εκμισθώσω

Η κατοχή ακίνητης περιουσίας δεν καθιστά αυτομάτως και τον κάτοχο γνώστη των παραμέτρων που επηρεάζουν την εκμετάλλευση, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι παράγοντες όπως η φορολογική νομοθεσία, οι τάσεις της αγοράς, κ.α. δυσκολεύουν έναν ιδιοκτήτη να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Αν προσθέσουμε και την αντικειμενική δυσκολία της αναζήτησης του «σωστού μισθωτή» τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Η ιδιαιτερότητα των μισθώσεων έγκειται στην αναπόφευκτη, μακρόχρονη πολλές φορές, σχέση αλληλεπίδρασης του ιδιοκτήτη με τον μισθωτή του ακινήτου (προσώπου ή εταιρίας). Ο ανθρώπινος παράγοντας εδώ διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο και καθορίζει αρκετές φορές την επιτυχή ή μη έκβαση μιας τέτοιας σχέσης, η οποία δεν έχει παρά έναν και μόνο σκοπό: να αποφέρει και στους δύο συμβαλλομένους τα βέλτιστα οφέλη.

Στη CAAF γνωρίζουμε καλά πως μια επιτυχής μίσθωση εξαρτάται από την σωστή διάγνωση και κατόπιν χειρισμό όλων των παραγόντων που πρόκειται στο μέλλον να επηρεάσουν την σχέση των δύο συμβαλλομένων. Στόχος δικός μας είναι η εδραίωση υγειών και μακροχρόνιων μισθωτικών σχέσεων μεταξύ των πελατών μας, που αποδίδει τα μέγιστα στην φήμη και αξιοπιστία μας ως συμβούλους ακίνητης περιουσίας. Έτσι, εμβαθύνουμε στα ζητήματα που επηρεάζουν την σύναψη αλλά και τη διάρκεια ζωής μιας μισθωτικής σύμβασης, παρέχοντας στον ιδιοκτήτη σαφή εικόνα, που ο ίδιος αδυνατεί πολλές φορές ακέραια να αντιληφθεί, λόγω διάφορων προσωπικών ή μη συνθηκών.

Μέλημά μας είναι να του φανερώσουμε πραγματικά δεδομένα που αφορούν στην εκμετάλλευση της περιουσίας του, όχι βασιζόμενοι σε φήμες, παροτρύνσεις ή υποθέσεις, αλλά σε στοιχεία της αγοράς που λαμβάνουν χώρα την ίδια χρονική στιγμή που ο ίδιος καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις.

Παράλληλα χρησιμοποιούμε καινοτόμες πρακτικές για την εξεύρεση και διερεύνηση υποψηφίων μισθωτών, ενώ προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο, ανιχνεύουμε πιθανά προβλήματα βιωσιμότητας της μίσθωσης, εξασφαλίζοντας ότι η σύναψη της τελικής συμφωνίας θα βασιστεί σε γερά θεμέλια.

Υπηρεσίες

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
Συμβουλές επενδύσεων

Συμβουλές επενδύσεων

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη επένδυση των χρημάτων σας στην αγορά ακινήτων!

Έκδοση δανείων

Έκδοση δανείων

Έμπειροι συνεργάτες διαπραγματεύονται για τους καλύτερους όρους με τις τράπεζες που συνεργάζεται η εταιρία μας!

Εκτιμήσεις ακινήτων

Εκτιμήσεις ακινήτων

Μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που θα μας καλέσετε θα βρεθούμε στο ακίνητό σας για να εκτιμήσουμε την αξία του!

Προώθηση ακινήτων

Προώθηση ακινήτων

Εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών!

Εύρεση ακινήτου

Εύρεση ακινήτου

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, προσφέροντάς σας ακίνητα στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής!

Επικοινωνείστε

kosestate.gr
Ακίνητα | Χρηματοδοτήσεις | Επενδύσεις
Μέλος της CAAF Α.Ε.
Σύμβουλοι Επενδύσεων


Eίμαστε ένα τηλεφώνημα μακριά...
+30 22420 91816